Ordinær generalforsamling ble avholdt på Sanda Camping lørdag 26. mai kl. 17:00 – 21:45.

Protokoll Generalforsamling 2018

Innkalling Generalforsamling 2018

I den trykte innkallingen manglet dessverre følgende 2 forslag som kom inn i rett tid:

Forslag til vedtak:

Kaj Pedersen
Uglkæret 6
Dk7860 Spøttrup

Spøttrup d. 21 april 2018

Forslag til generalforsamling:
Regnskaberne for både hovedklub og afdelinger, skal være tilgængelige for medlemmer, som ønsker at se dem.

Begrundelse: Jeg har flere gange spurgt styret om lov at se regnskaberne, men har fået det svar at de er hemmelige/ikke tilgængelige for menige medlemmer, min holdning er at alle medlemmer betaler til klubben, og har vel også ret til at se hvordan pengene bliver brugt.

Forslag på kandidat til valg: 

Valgkomiteens leder har meddelt at følgende kandidatforslag er falt ut av lista i den trykte innkallingen:
Styremedlem: Mariann Hellervik Johansen

Kandidatens presentasjon:
Jeg har hatt chow chow i 30 år, Mitt første møte med en chow, var på en fergetur, der et utenlandsk par hadde med seg 2 chow chow, en rød hanne og ei svart tispe. Jeg fikk god info om rasen, og bestemte meg der og da at det måtte være rasen som passet inn i vår familie. Noen månder etter dette møtet, fikk vi vår første tispe i hus. Hun kom ifra Chengtus kennel, og selvfølgelig var hun etter alle våre forventninger av kriterier for stahet og lynne. Hun ble 11 år, og siden har vi aldri vært uten chow chow, på det meste har vi hatt 3 stk.samtidig. Chowen passer ypperlig for vårt levesett, og vi kommer nok aldri til å eie en annen rase. Har vært medlem i NCCK, jevnt utover alle årene vi har hatt rasen, med enkelte avbrekk. Jeg har vært styreleder i 10 år innen politikk, og sittet i fylkesstyret, samt i formannskap og kommunestyre i 8 år, leder av velforening i 15 år, plasstillitsvalgt på jobben, og  de siste 5 år, leder i vårt borettslag. Jeg er frittalende,og har meninger, men samtidig evnen til å lytte til andre sine erfaringer. Jeg er opptatt av rasen vår skal være en sunn rase, og en rase som vi burde ha flere eksemplarer av i Norge. Litt om meg selv: Er 61 år, er gift og har to voksne barn og barnebarn. Bor i Nesna i Nordland. Lever et rolig liv, sammen med mann og en chow chow.

Det er opp til generalforsamlingen å behandle disse forslagene.

Med hilsen fra Styret i NCCK.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *